eugeniya8 » 04 фев 2014, 23:02
Помогите разобраться, пожалуйста!!!
Что делать дальше??
В общем не получается отправить отчет по земле (арендная плата)+ додаток 1.
Первая попытка: Сначала я не знала, что нужно компановать.Заполнила я основной отчет и додаток, отправила...пришла квитанция№1 по основной деке, что отчет "прийнято на центральному рівні, дочекайтесь прийняття квитанції №2...", а в додатке была ошибка и соответственно не прийнято. В общем пока исправила додаток, пришла квитанция №2 по основной деке "прийнято", отправила додаток.. пришла квитация, ошибка "Помилка XML Некоректний елемент "LINKED_DOCS/DOC" - відсутнє посилання на основний документ. Переконайтесь що Ви використовуете останню версію програмного забезпечення формування звітності."
Вторая попытка: Заполнила заново основную деку и додаток (скомпоновала), отправила... По основной деке пришло "Документ не прийнято. Документ вже зареєстровано в системі - документ з іменем файлу ,,,,присутній в Архіві електронних документівз реєстраційним .....Подання декількох документів з однаковим іменем файлу не допускається.При необхідності зміните номер документа в імені файлу і повторно відправте документ." А по додатку 1 пришла квитанция №1 "ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО НА ЦЕНТРАЛЬНОМУ РІВНІ.Документ буде оброблено у складі пакету пов'язаних документів.Через певний час подбайте про прийом квитанції №2 щодо результатів перевірки та прийняття/неприйняттяВашого електронного звiту на районному рівні" Квитанция №2 так и не пришла. И не придет, так как я после этого отправила декларацию единого, то все пришло, все прийнято,все работает.
Что делать дальше??? В чем моя ошибка?Создавать заново новую основную деку и додаток с другим номером документа?