alex_zerg писал(а):Працював в 3 групі єдиного податку 5% (без пдв). Зараз закриваю ФОП і треба здати звіт за січень 2015 року, оскільки в цьому місяці я ще працював. Здати звіт не можу так як з 1-го січня 2015 в цій групі податок змінився на 4%. В податковій бланків під 3-групу 4% не має, програми для здачі звітів(як платні так і безкоштовні) теж не мають такої можливості. Як мені здати цей звіт якщо навіть податковий інспектор каже чекати доки зроблять такий звіт? Я готовий заплатити і 5% щоб здати звіт, але податківці кажуть, що із-за цього будуть проблеми. Може хтось зтикався з такою проблемою чи знає, коли зявиться можливість відправки звіта саме з 4%???
Заключна декларація по електронці не відправляється, її можна подати тільки в паперовому вигляді. Вам зараз потрібно здати декларацію - підходите до інспектора, який приймає і вводить звітність і пробуєте з ним зареєструвати вашу паперову декларацію, чи взагалі програма на сьогоднішній момент дасть зареєструвати за І квартал 2015 року, якщо зможе то здайте в тій формі що реєструється. Якщо по нарахуванням і сплаті Ви вийдете на нуль, то думаю в податкової до Вас запитань небуде.