Спонсор | ||||
|
|
|||
Vladal писал(а):В меню Сервис - Синхронизировать нажимали, но накладные так и не попадают в реестр. Что не так?
Спонсор | ||||
|
|
|||
ghost писал(а):вероятно всего не корректно формируется имя файла
ivachok писал(а):У меня вопрос: НН отлично выгружается в "Податкову звітність", проходит и камеральную и проверку структуры, сохраняется документ нормально, но при подготовке к отправке пишет ошибку: "Invalid procedure call or argument...
Спонсор | ||||
|
|
|||
ivachok писал(а): чому я не можу у полі "Копія (залишається в продавця)"<HCOPY>1</HCOPY> поставити "х", хоча поле активне для заповнення??, чи може взагалі не бавитись з цим і відправляти в звіт без завантаження у "Податкову звітність", а напряму із 1с в медок і податкову:????
mh_mh писал(а):ivachok писал(а): чому я не можу у полі "Копія (залишається в продавця)"<HCOPY>1</HCOPY> поставити "х", хоча поле активне для заповнення??, чи може взагалі не бавитись з цим і відправляти в звіт без завантаження у "Податкову звітність", а напряму із 1с в медок і податкову:????
відносно "х" точно Вам не скажу, але, мені здається, після шаманських рухів його там можна поставити...
Про це сильно не варта перейматись, адже можна перевірити файли в форматі, який Ви маєте , а тоді на підпис забирати
їх з папки XML а не з папки SEND.
Спонсор | ||||
|
|
|||
admin писал(а): mh_mh - не говорите глупости!! Отправлять нужно из той папки из которой должна производится отправка (обычно это папка ../opz/send/).
Да и шаманить с "крестиком" - нет смысла, он проставляется при сохранении отчета в папку ../opz/send/ для отправки.
mh_mh писал(а):ivachok писал(а): чому я не можу у полі "Копія (залишається в продавця)"<HCOPY>1</HCOPY> поставити "х", хоча поле активне для заповнення??, чи може взагалі не бавитись з цим і відправляти в звіт без завантаження у "Податкову звітність", а напряму із 1с в медок і податкову:????
відносно "х" точно Вам не скажу, але, мені здається, після шаманських рухів його там можна поставити...
Про це сильно не варта перейматись, адже можна перевірити файли в форматі, який Ви маєте , а тоді на підпис забирати
їх з папки XML а не з папки SEND.
"Податкову звітність" можливо варто використовувати з певних міркувань. Для прикладу - експорт з 1С пропускає коди УТКЗЕД з пропушеним символом, а "Податкова звітність" контролює довжину коду та ін. Або поновлена форма звіту (який ще не оновлено в 1С). Перевірка - не зашкодить...
Luboznatelnaua писал(а):Интересно, а можно ли в программу ОПЗ из программы 1-С "перекинуть" тот экземпляр НН, который остается у продавца, а уже потом в самой программе ОПЗ формировать НН на отправку?
Теоретически могло бы все получиться...
Вернуться в Налоговые накладные
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1