volynezv писал(а):Доброго дня! В додатку 1 поля 22 "Ознака неповного робочого часу" та поля 23 Ознака наявності спецстажу" при виведені форми на друк змінені місцями, а в електронній формі правильно тягне відмітку про неповний робочий день
Vera37033 писал(а):Доброго дня
в мене чомусь замість "ознаки неповного робочого часу" одиничка проставляється в клітинку "Ознака наявності спецстажу" ...
Помилка в шаблоні для друку у ФріЗвіті, виправив у версії 7.4.5.5.
В ДПС все відображається вірно.
Kate1972 писал(а):Добрый день! В Д1 колонку 25 в отчете "Новий" я ничего не ставлю. Когда вывожу на печать в гр. 25 появляются 0. Там ничего не должно быть.
0 - не критично. Виправив у версії 7.4.5.5. Раніше цього поля не було. Зараз воно є і може бути пустим.
moe115 писал(а):Добрый день! Подскажите, почему-то в версии 7.4.5.3 не могу сформировать файл и сохранить на флешку, выскакивает, что сначала сохраните отчет и создайте файл...помогите, что я делаю не так...спасибо
Скачайте оновлення повторно.
У версії 7.4.5.4 ця помилка виправлена.
Ol210488 писал(а):Доброго дня. Згідно Порядку заповнення додатків до Розрахунку , а саме додатку 1 в рядку 02 повинен бути вказаний номер Розрахунку, до якого додається Д1. Я щось не бачу в друкованій формі такого поля. В додатку 4 є. Дякую.
Такого поля не передбачено ні в затвердженій формі, ні в шаблонах, ні в схемі даних для формування файлів.