Bidgo » 15 янв 2016, 23:24
1. чому тільки 4 - тому, що обов’язок подати декларацію покладений на Вас, як на ФОП на загальній системі оподаткування, незалежно від наявності доходу. Подаючи додаток Ф4 Ви показуєте відсутність доходу саме від підприємницької діяльності. Обов’язок подати іші додатки може виникати тільки при наявності певних доходів (з/п від кількох агентів, іноземні та інвестиційні доходи). Така моя точка зору і інспекторів, що займаються оподаткуванням і перевірками декларацій у моєму районі. З цієї точки зору я й розробляв ФріЗвіт. У інших інспекторів може бути інша думка з цього питання. Тому я зробив можливість подавати декларацію без додатка Ф4.
2. Квитанції № 2 застрягли намертво - це проблема шлюзу. Час ще є до 9 лютого. Я впевнений, що подані декларації будуть прийняті, коли на шлюзі остаточно завершиться впровадження нових форм. І будуть прийняті датою першої квитанції незалежно від терміну дії ключів, оскільки файли вже розшифровані, але ще не зареєстровані.
3. ЗДАВАЙТЕ БЕЗ ДОДАТКІВ.. - я б не рекомендував так робити без консультації із своїм інспектором.