Yevhen писал(а):В мене ЗвітОК працює з флешки, як портативка, можливо в цьому проблема, можливо передбачений запуск з диска С
перевірю через 30 хвилин
Yevhen писал(а):В мене ЗвітОК працює з флешки, як портативка, можливо в цьому проблема, можливо передбачений запуск з диска С
Yevhen писал(а):А в мене не запрацювала, комп почав тупити, допомогло перезавантаження ПК.
В мене ЗвітОК працює з флешки, як портативка, можливо в цьому проблема, можливо передбачений запуск з диска С
Yevhen писал(а):Є надіяЗв'язався з розробником, служить в ЗСУ)
maxa писал(а):Yevhen писал(а):А в мене не запрацювала, комп почав тупити, допомогло перезавантаження ПК.
В мене ЗвітОК працює з флешки, як портативка, можливо в цьому проблема, можливо передбачений запуск з диска С
дістався до іншого компьютера. жодного разу не встановлювався та не запускався ZvitOk.
Інсталятор ZvitOk не використовую, розпакував архів
запускаю з флешки E:\ZvitOk\ZvitOk.exe - думає і ... нічого не видає
запускаю з флешки E:\ZvitOk\ZvitOkPlus.exe думає і видає "Помилка ініціалізації бібліотеки для роботи з архівами"
ще раз запускаю з флешки E:\ZvitOk\ZvitOk.exe - ОК
закриваю.
запускаю з флешки E:\ZvitOk\ZvitOkPlus.exe - ОК
після цього запускається без жодних повідомлень.
можу лише додати що ZvitOk перевіряє та завантажує з мережі рідне оновлення, розпаковує, запускає та копіює файли , і це відбувається при старті в "фоні" але не окремим потоком - тому можуть бути такі фрізи.
можливо, було б краще перейменувати оригінальний файл ZvitOk.exe в ZvitOk.exe_org , а ZvitOkPlus.exe в ZvitOk.exe але то вже таке.
це якась короткочасна історія. і повторів я ще не бачив.
Yevhen писал(а):Спробував і з диска С і Д, не запускається фрізить комп, навіть диспетчер завдань не запускається, а рідний Звіток з флешки запускається (але тільки після ребуту, бо так фрізить що не реально щось робити)
Відкрити Провідник, на файлі C:\ZvitOK\ZvitOkPlus.exe права кнопка, Властивості, закладка Сумісність. В рамці "Режим сумісності" вибираємо Віндовс 8. Внизу кнопка "Змінити налаштування для всіх користувачів". В рамці "Режим сумісності" вибираємо Віндовс 8. Застосувати, Ок. Вверху вікна кнопка "Запустити засіб усунення неполадок повязаних з несумісністю."
maxa писал(а):Yevhen писал(а):Спробував і з диска С і Д, не запускається фрізить комп, навіть диспетчер завдань не запускається, а рідний Звіток з флешки запускається (але тільки після ребуту, бо так фрізить що не реально щось робити)
Можливо потрібно зробити все те що і для оригінального файлу ZvitOk, тобто:
- Код: Выделить всё
Відкрити Провідник, на файлі C:\ZvitOK\ZvitOkPlus.exe права кнопка, Властивості, закладка Сумісність. В рамці "Режим сумісності" вибираємо Віндовс 8. Внизу кнопка "Змінити налаштування для всіх користувачів". В рамці "Режим сумісності" вибираємо Віндовс 8. Застосувати, Ок. Вверху вікна кнопка "Запустити засіб усунення неполадок повязаних з несумісністю."
Bidgo писал(а):Комп фрізився і з оригінальним ЗвітОКом. На деяких компах так і не вдалося вирішити проблему.
Сейчас этот форум просматривают: mavl и гости: 11