Спонсор | ||||
|
|
|||
Спонсор | ||||
|
|
|||
skander07 писал(а):в форме J1300103(запитв держ реєстр щодо отриманих, відправлених ПН) выдает Ошибку стуктуры DTD/Schema,
как я понял должно быть 2 варианта запита
1. ПН/РК видані та отримані платником податку, зареєстровані в ЄРПН, при цьому зробивши відповідну позначку і вказавши дату
2. за списком, зробивши відповідну позначку.
в другому випадку потрібно вказати конкретні накладні, які ми перевіряємо, а впершому їх вказування безглузде (бо губиться сенс всього проісходящєго),
а відбувається наступна річ: документ просить і впершому випадку також ввести конкретні накладні, як я розумію саме через це перевірка структури і видае помилку
шановні розробники, як бути з такою фігнею? шановні користувачі, може в кргось цієї проблеми немає, може це щось зі мною не так)),
Спонсор | ||||
|
|
|||
skander07 писал(а):в форме J1300103(запитв держ реєстр щодо отриманих, відправлених ПН) выдает Ошибку стуктуры DTD/Schema,
как я понял должно быть 2 варианта запита
1. ПН/РК видані та отримані платником податку, зареєстровані в ЄРПН, при цьому зробивши відповідну позначку і вказавши дату
2. за списком, зробивши відповідну позначку.
в другому випадку потрібно вказати конкретні накладні, які ми перевіряємо, а впершому їх вказування безглузде (бо губиться сенс всього проісходящєго),
а відбувається наступна річ: документ просить і впершому випадку також ввести конкретні накладні, як я розумію саме через це перевірка структури і видае помилку
шановні розробники, як бути з такою фігнею? шановні користувачі, може в кргось цієї проблеми немає, може це щось зі мною не так)),
IgYa писал(а): Есть такая болезнь, написал в суппорт, ответ:"Есть ошибка в файле, надо поставить единичку в первой строке таблички" и дальше все идет нормально.
IgYa писал(а): Но через единое окно НН не присылается. А вот если созданный файл импортировать в Сонату и отправить запрос, то приходит НН, а не только извещение о регистрации такой-то НН от такого-то числа
Спонсор | ||||
|
|
|||
Странно, что через Сонату приходят НН
IgYa писал(а):Проверил, действительно Соната стягивает из ЕРНН налоговые накладные!
Вернуться в EDZV - Единое окно
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12