Спонсор | ||||
|
|
|||
firacat писал(а):Может быть, кто в курсе, стоит такое вопрос, можно ли сторонней программой вытягивать подтверждение о регистрации НН в едином гос-ном реестре, не посылая при этом запрос через BEST ZVIT?
mh_mh » 23 дек 2011 14:28:40
як таке зреалізувати ідей ніхто не має?
Спонсор | ||||
|
|
|||
oldan писал(а):2. підписати запит Вашими ключами та відправити його. теж прийдеться самому розробляти, якщо хочете щоб все працювало автоматом. Знаю що для мастеркея бібліотеки криптування разом з прикладами їх використання на С та Pascal існують.
mh_mh писал(а):На жаль, на форумі Мастеркея я так і не дочекався відповіді про можливість використання бібліотек... опис бібліотек відсутній, а існуючі приклади використання в основному спрямовані на взаємодію з серверами ЦСК а не на формування підпису файлів... варіантів формування підписів, теж на жаль, багато... який саме використовує ДПС - теж ніде не описано...
oldan писал(а):mh_mh писал(а):На жаль, на форумі Мастеркея я так і не дочекався відповіді про можливість використання бібліотек... опис бібліотек відсутній, а існуючі приклади використання в основному спрямовані на взаємодію з серверами ЦСК а не на формування підпису файлів... варіантів формування підписів, теж на жаль, багато... який саме використовує ДПС - теж ніде не описано...
Я мав на увазі бібліотеки роботи з ключами від ЗАТ "Інститут інформаційних технологій".
За допомогою їхньої програми "Користувач ІІТ ЦСК-1" підписував повідомлення про реєстрацію баз даних...
На їхньому сайті є і бібліотеки і приклад на С та PASCAL.
Детально в роботу бібліотек не вникав та розшифровувати квитанції ДПА не пробував, тому залишаю це все Вам.
Успіхів.
Viam supervadet vadens
firacat писал(а):Вы не поняли накладывать как и будем через бест звит, необходимо просматривать без бестзвитта массово по клиентам, зарегистрированы их НН в едином реестре или нет, так как НН очень много, и бухгалтер просто физически не успевает!
Спонсор | ||||
|
|
|||
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8