s_bee писал(а):IgYa писал(а):s_bee писал(а):vitos031970 писал(а):Обьясните, пож.
Каким образом можно заключить договор с ГНИ и ПФУ.
Ключи новые на два года.
Бесплатно.
В этой программе я так понимаю нет такого фунционала.
Заранее благодарен.
В "Єдинову вікні" Документ - Новий - Звітний документ - J(F)13910 створюєте, заповнюєте всі незаповнені реквізити , зберігаєте , надсилаєте до податкової , отримуєте квитанцію №2 на договір, краще почекати годинку і можна відправляти звіти.
только там есть один момент - ФИО Начальника вашей инспекции, надо позвонить и точно узнать, иначе не примут, а они (начальники) часто меняются
А в ПФУ надо отправить Картку приеднання, но я б рекомендовал ДемоМедок. Бесплатно и без геморроя
Не у всіх інспекціях прискіпливо дивляться договір, хоча я думаю що подзвонити в інспекцію і дізнатися хто в податковій керівник не так уже і важко.
По ЄСВ однозначно краще МЕДок, але з їхніми оновленнями особливо перехідними з одної глобальної версії на іншу підприємцям, які подають раз в рік звіт, потрібно потратити немало часу щоб встановити демо версію і накотити ще 20 оновлень, а потім ще настроїти як в минулому році, або втягнути архівну копію з настройками зі старої програми.
Спасибо всем откликнувшимся, Админу в частности.
Через сонату отправил договор. Через единое окно звит. Начальника взял из оф сайта ДПИ, древнего какогото, прошло.
Отправил отчет и уже получил квитанции.
Перехожу ко второму этапу.
ЕСВ. Сейчас попробую через медок.
Или все таки можно здесь?
Еще проблема регистрационный номер плательщика ЕСВ. Нашел в каком то письме за 2011 год, не проходит.
И подскажите, пож. какого вида этот номер. Если просто цифры, то сколько?
И отправляем в нашу налоговую, я правильно понял, этот отчет. Или на в ПФУ отправлять?