Это уже после правки?
Или такое отправляли?
А раньше с этими номерами отправляли?
AleXandroff_ писал(а):А если б через ОПЗ правили, так поставили крестик на 012 Звітна нова
Так я в ОПЗ и делал...
Soloveiu писал(а):Помилка XML Некоректний елемент "LINKED_DOCS/DOC" - відсутнє посилання на основний документ
- Переконайтесь що Ви використовуете останню версію програмного забезпечення формування звітності.,це стосується додотків до основного документу.Мене цікавить питання ,якщо була версія 1.29 і я наклала на неї 1.30.30 то це має відношення до помилки?Якщо так то що мені зробити-скачати версію 1.30.30 як нову з нуля і обновляти ,чи скачати наприклад версію 1.15 і накладати на неї поступово ?
Soloveiu писал(а):Помилка XML Некоректний елемент "LINKED_DOCS/DOC" - відсутнє посилання на основний документ
- Переконайтесь що Ви використовуете останню версію програмного забезпечення формування звітності.,це стосується додотків до основного документу.Мене цікавить питання ,якщо була версія 1.29 і я наклала на неї 1.30.30 то це має відношення до помилки?Якщо так то що мені зробити-скачати версію 1.30.30 як нову з нуля і обновляти ,чи скачати наприклад версію 1.15 і накладати на неї поступово ?
Soloveiu писал(а):Помилка XML Некоректний елемент "LINKED_DOCS/DOC", NUM='1' - не співпадає значення реквізиту "Стан документу" <C_DOC_STAN> з імені файлу пов'язаного документа (1) зі станом поточного документа (2)
- Переконайтесь що Ви використовуете останню версію програмного забезпечення формування звітності. При необхідності зверніться до постачальника програми формування і відправки звітності
Дикларація збереглася на центральному рівні ,а це куди приклеїти?зробила як вказано-створила,зберегла не закриваючи(але кожен окремо),потім закрила всі разом і відправила 3 звіти?! Це була нова звітна,а до яких пір взагалі можна відправляти ці звіти якщо буде куча таких помилок?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 28