Сказали мені на гарячій лінії, що потрібно відправити в Медку "Картку приєднання".
Просвітіть, як цей документ позначається, називається.
бо я знайшла ось це "J(F)1391101 (Повідомлення про реєстрацію електронного цифрового підпису) ".
Це воно?
Спонсор | ||||
|
|
|||
Virchik писал(а):Сказали мені на гарячій лінії, що потрібно відправити в Медку "Картку приєднання".
Просвітіть, як цей документ позначається, називається.
бо я знайшла ось це "J(F)1391101 (Повідомлення про реєстрацію електронного цифрового підпису) ".
Це воно?
"Кроме того требуется наличие действующего договора с ГНИ на признание электронных документов (F/J1391001 - Договір про визнання електронних документів). А в ПФУ необходимо отправить "P9900301 - Картку приєднання до договору про супровід електронних звітів в системі подання електронних звітів до ПФУ
Virchik писал(а):Розумієте, яка ситуація до попереднього місяця ми мали старі ключі і сертифікати.
З цього місяця у нас вже нові ключі + 2 сертифікати на кожен підпис і крім того помінявся бухгалтер.
Всі паперові заяви на зміну особи підпису і т.д. було занесено в податкову.
Нам ще потрібно щось відправляти і кому?
Бо я в же остаточно запуталась.
Спонсор | ||||
|
|
|||
Virchik писал(а):А ще в інструкції до Медка написано, що потрібно відправляти, крім Договору
J(F)1391101 (Повідомлення про реєстрацію електронного цифрового підпису)
Virchik писал(а):Всім дякую за допомогу.. Квитанцію №2 отримала.
Але мушу сказати, що медком так нічого прийняти і не вдалось.
І договір, і картку приєднання, і сам звіт по ЄСВ відправляла сонатою.
Спонсор | ||||
|
|
|||
Virchik писал(а):Ні у нас стоїть демо-версія Медка.
Зі старими ключами все відправлялось і приймалось добре.
А вчора коли ми з новими ключами пробували відправити почались такі танці, що при загрузці квитанції
доходить загрузка до певного відсотка і все так на цьому відсотку загрузки і висить.
Версії медка обновлені всі.
Не знаю можливо потрібно попробувати перевстановити медок по-новому.
Virchik писал(а):Ні у нас стоїть демо-версія Медка.
Зі старими ключами все відправлялось і приймалось добре.
А вчора коли ми з новими ключами пробували відправити почались такі танці, що при загрузці квитанції
доходить загрузка до певного відсотка і все так на цьому відсотку загрузки і висить.
Версії медка обновлені всі.
Не знаю можливо потрібно попробувати перевстановити медок по-новому.
Спонсор | ||||
|
|
|||
rondo писал(а):Помогите, пожалуйста! Не могу подписать ЕСВ. Сертификаты подтянула. На директоре спросили "директор?" а печать просто подтянулась без вопроса. Болье никаких окошек не выходило. Договор и картку отправила через Сонату и получила 2+1 квитанции. Через Сонату на ДПС отчеты прошли нормально, а в Медке ничего не получается с подписями. Отчет создан. При подписывании Выходит "відсутні налаштування комплекту підписів" Нажимаю ОК, ставлю отметку дир-печатка и ..... все. Ничего не происходит
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2