Bidgo писал(а):Karkade, эта проблема неоднократно обсуждалась. Тип нарахувань должно быть пусто (или 10 для отпускных, или 13 для дочислений до минималки). Остальные коды пока не реализованы.
огромное спасибо, всё получилось
Bidgo писал(а):Karkade, эта проблема неоднократно обсуждалась. Тип нарахувань должно быть пусто (или 10 для отпускных, или 13 для дочислений до минималки). Остальные коды пока не реализованы.
можна легко скопіювати з інших таблиць а не розносити всі дані в ручну
Bidgo писал(а):VitProff, якщо 800 працівників, то можна і ліцензію на яку-небудь повнофункціональну програму придбати, а не шукати легкі шляхи.
Bidgo писал(а):Було спочатку 10 записів, зробив 300 з попередженням, що буде тормозити при створенні звіту.
Я можу зробити ще більше записів, але тормоза зросутуть у геометричній прогерсії. Кому це потрібно?
VitProff писал(а):p.s. Наскільки мені зрозуміло Медок став платний на завжди і нам всіи потрібно буде кожен місяць якось набирати звіт щоб було зручно і продуктивно. Тому потрібно при можливості зробити якісне бесплатне ПО для цього.
Можливо потрібно переробити алгоритм добавлення записів?
Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соці" за період: Травень,2015 р.
Невідповідний формат даних в полі "Загальна сума внеску (р.3 + р.5 + р.6 - р.7)".
Bidgo писал(а):Это ошибка отсутствия Фреймворк 3.5.
Когда эта ошибка проявляется?
irynka писал(а):Підкажіть ,будь-ласка, як правильно зазначити дні, якщо в звітному періоді є лікарняні?
Якщо в другому рядку окремо виділити лікарняні і поставити кількість днів тимчасової непрацездатності(наприклад 10), то видає помилку, бо не зазначено к-сть днів перебування в трудових відносинах.
Можливо в когось був схожий випадок?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6