VitProff писал(а):
Можливо потрібно переробити алгоритм добавлення записів? Щоб створювався спочатку звіт з одним записом а потім кожен мав можливість добавити потрібну кількість записів.
Також було б добре зробити довідник співробітників а ще краще щоб він імпортувався з DBF файлу MEDOC IS.
p.s. Наскільки мені зрозуміло Медок став платний на завжди і нам всіи потрібно буде кожен місяць якось набирати звіт щоб було зручно і продуктивно. Тому потрібно при можливості зробити якісне бесплатне ПО для цього.
Там потрібно лише використати котроли DataGridView, ListView, ListBox при їх використанні проблема з кількістью рядків сама відпадає, думаю автор вікористає DataGridView так як цей контрол дозволяє редагування.
p.s. проблема не в створенню такого ПО, а в його супроводженні.
Bidgo писал(а):Я спробував зробити динамічне добавляння сторінки, скільки кому потрібно, стільки і створюють. Але не вдалося, зупинився на такому варіанті. В подальшому планую удосконалити, але не в найближчі 3 дні.
Імпортувати дані теж уже пробував з файлу, вивантаженого з Медка, наданого одним з користувачів, але українську літеру "І" не зміг побороти. Так що імпорт відклав теж на тиждень-два.
А довідника немає і не буде. Достатньо 1 раз створити звіт. При створенні звіту за наступний період, всі дані будуть підтягнуті автоматично (крім звільнених працівників), поторібно додати нових співробітників та відкоригувати суми.
А якщо спробувати зчитувати байти, System.Text.Encoding.GetEncoding(1251).GetBytes (Strings), хоча я не впевнений все залежіть від провайдера, яким буде зчитуватісь ДБФ думаю, що в бібліотеках Фокспро є потрібні методи.