suroehkinzvit » 11 фев 2016, 20:39
Коли заповнюється профіль організації, при введені нової організації чи підприємця, для збереження профелю потрібно вибрати кнопку "Зберегти". Додайте будь-ласка ще одну кнопку, "Зберегти та обрати". Ясно що коли я ввожу нову організацію то після збереження мені потрібно з цією організацією працювати та набирати звіти, але після збереження мені кожен раз потрібно шукати платника якого я щойно вводив. Якщо платник один чи кілька то в переліку введених організацій його зразу ж видно, користувач обирає потрібного платника і йде далі. А коли платників багато то потрібно кожен раз після збереження робити пошук платника. Кілька разів була така ситуація. В мене багато платників, тому в переліку організацій багато організацій, але коли в полі пошуку в мене Залишався наприклад від попереднього пошуку "Іванов", (тобто візуально я бачу в мене один запис в перліку підприємств), я додаю нового платника через кнопку "Додати", заповнюю всі данні по новому платнику "Петрову" жму "Зберегти" і наступне що мені потрібно зробити це в полі для пошуку ввести "Петр " та знайти "Петрова", так я і роблю завжди, але буває таке що бачу що один запис і без пошук провалююся не до "Петрова" а до "Іванова" і замість "Петрова" ввожу звіти "Іванову". Так було кілька разів. Додайте будь-ласка ще одну кнопку, "Зберегти та обрати" і тоді можна не перепитувати користувача про збереження.
Последний раз редактировалось
suroehkinzvit 11 фев 2016, 21:13, всего редактировалось 1 раз.