suroehkinzvit » 17 фев 2016, 22:38
У версії 2.2.15.0 було додано автоматичне заповнення дод.4 ЄСВ даними керівника та бухгалтера при створенні звіту у разі відсутності звіту за попередній період.
Після цього поновлення в мене виникла така ситуація. Останні місяці, грудень також, по якійсь певній організації відправляв пустий звіт. Платників багато, тому в кого пустий в кого не пустий всіх не памятаю. По цій організації керівник сказав щоб відправив те саме що в тому місяці - має бути пустий. Заходжу у Freezvit, формую звіт за січень 2016р.. Бачу керівник, бухгалтер з сумами. Ну думаю Bingo в новій версії додав таку можливість, але ж точно не памятаю чи в тому місяці був пустий звіт чи з сумами. Вибираю грудень місяць, дивлюся був сформований файл, значить зберігався та відправлявся, заходжу там не пустий звіт, тобто в керівника та бухгалтера є мінімальна зарплата. Вибираю другого платника в якого точно пам'ятаю що в грудні був пустий звіт, там теж файл був сформований, в звіті в керівника мінімальна зарплата. Я вже не знаю що це робиться, я ж 1ДФ подавав з сумами тільки за жовтень листопад, ну думаю попав вже на штраф по 1ДФ. Потім заходжу в Медок. В медку як в першого так і в другого платника були відправленні звіти по ЄСВ пусті, так як мало бути. Тобто коли я дивився грудень у FreeZviti він мені показував не те що я зберігав та відправляв у січні. Після того як написав це зауваження, думаю, перевірю ще на деяких організаціях. Нічого не можу зрозуміти. Взяв реєстр відправлених за грудень місяць пустих звітів і вони через один з сумами, мін ЗП. В Медку відправлені пусті. Тобто в січні вони набиралися та відправлялися пусті, але така ситуація не у всіх тобто є і пусті звіти теж, тобто в них все вірно і нічого не змінилося, Як мав бути пістий звіт в грудні, так він і пустий. Організації однаківі, тобто похожі кведи та ОПФ. Було б все зрозуміло якби ситуація була у всіх однакова а тка не зрозуміло чому у одниз змінило звіт а в інших ні.