Спонсор | ||||
|
|
|||
jelena писал(а):у меня тоже ФЗ формирует 3 отдельный файла, а не пакет, при импорте в сонату они так 3 файла и переносятся. что делаю не верно?
jelena писал(а):у меня тоже ФЗ формирует 3 отдельный файла, а не пакет, при импорте в сонату они так 3 файла и переносятся. что делаю не верно?
Спонсор | ||||
|
|
|||
yulia1979 писал(а):Зробила звіт по ЄСВ в версії 2.7.5.2 , з папки SEND скинула 3 файли на флешку з розширенням .xml. Податкова не прийняла звіт, у зв'язку з тим, що я , якоби, не правильно зробила звіт, потрібно з розширенням .pfz та один файл, сказали: "Зробите правильно, потім приходьте". Я так розумію , що програмне забезпечення податкової ще не готово до прийняття звіту, чи я дійсно щось зробила не так??
Починаючи з 01 липня 2016 року звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Звіт) подається платниками єдиного внеску до контролюючих органів за формами згідно з Порядком формування та подання страхувальниками Звіту, який затверджено наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 №435, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23.04.2015 за № 460/26905 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 11.04.2016 року № 441, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06.05.2016 за № 682/28812) та відповідно до затвердженого формату (стандарту).
yulia1979 писал(а):Я так розумію, що програмне забезпечення нашої податкової ще не може приймати звіти по новому(((((
Спонсор | ||||
|
|
|||
admin писал(а):taras060606 писал(а):Мені у Медок квитанція №2 приходить,але звіт не приймає і пише що цілісність порушена.
у вас пакет документов не правильный
если отправить правильный пакет ЕСВ - то по прежнему нет квитанции №2
serduksv писал(а):admin писал(а):taras060606 писал(а):Мені у Медок квитанція №2 приходить,але звіт не приймає і пише що цілісність порушена.
у вас пакет документов не правильный
если отправить правильный пакет ЕСВ - то по прежнему нет квитанции №2
а куда в медок попадает этот отчет?
Спонсор | ||||
|
|
|||
serduksv писал(а):А новый ЕСВ в медок куда падает в ЕСВ нет и в отчетности за июнь тоже нет, пытаюсь втянуть еще раз пишет уже такой есть?
yulia1979 писал(а):Подскажите, кто-то получил квитанцию №2 по отчету ЕСВ за июнь 2016 г.???
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 32