mottors писал(а):Добрый день. В предыдущем обновлении указано, что исправлено формирование Ведомости по выплате зарплаты? А где эта ведомость вообще находится? Как её найти..я не увидела.
В созданном додатке 4 ЕСВ - Меню - ведомость на выплату з/п.
mottors писал(а):Добрый день. В предыдущем обновлении указано, что исправлено формирование Ведомости по выплате зарплаты? А где эта ведомость вообще находится? Как её найти..я не увидела.
Спонсор | ||||
|
|
|||
Спонсор | ||||
|
|
|||
ilona_73 писал(а):Пишет ошибку при выводе на печать
admin писал(а):ilona_73 писал(а):Пишет ошибку при выводе на печать
Похоже на проблему с открытием уже созданного файла pdf. Перестановите Adobe Reader или установите другой
Спонсор | ||||
|
|
|||
Bidgo писал(а):mottors писал(а):Добрый день. В предыдущем обновлении указано, что исправлено формирование Ведомости по выплате зарплаты? А где эта ведомость вообще находится? Как её найти..я не увидела.
В созданном додатке 4 ЕСВ - Меню - ведомость на выплату з/п.
Спонсор | ||||
|
|
|||
Bidgo писал(а):У ФріЗвіті передбачена тільки річна форма.
Змін проводити не планую.
mottors писал(а):Bidgo писал(а):У ФріЗвіті передбачена тільки річна форма.
Змін проводити не планую.
погано..бо дана форма звіту є обмеженою тоді. Ви ж зробили можливість, у річній формі, вказати з якого місяця робити розрахунок. таке саме віконечко має бути передбачене для заповнення деки зг. пп 286,3 Платник плати за землю має право подавати щомісяця нову звітну податкову декларацію, що звільняє його від обов'язку подання податкової декларації не пізніше 20 лютого поточного року, протягом 20 календарних днів місяця, що настає за звітним. Тому що є випадки, коли договори заключаються в кінці року( грудень 2016), як от у мене, і подаючи річну Деку , податкова приймає, та пише про порушення строків подання звітності. Тому може у вас буде натхнення і ви внесете корективи))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0